Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

  • Description slide 1

  • Description slide 2

  • Description slide 3

  • Description slide 4

Systémy managementu bezpečnosti potravin

Účastníci kurzu získají základní informace znalosti tvorby a posuzování systému HACCP, přehled o požadavcích standardu ČSN EN ISO 22000 a vědomosti týkající se legislativy zabezpečení hygienické nezávadnosti potravin a pokrmů.

  • Základní informace o nových standardech pro potravinářský průmysl (ISO 22000, HACCP)
  • Požadavky na dokumenty a záznamy, řízení dokumentace systému HACCP
  • Legislativa v potravinářství

Informace:e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

f t g
 
Český svaz vědeckotechnických společností je jediným zakladatelem a společníkem Domu techniky České Budějovice spol. s r.o.